doa-untuk-gaza

DOA untuk umat Islam Palestin di GAZA! Hari Raya Aidilfitri Terduka Berdarah!

Tidak terdaya jiwa ini untuk mengucapkan ‘Selamat Hari Raya Aidilfitri’ kepada anda semua sebab hati ini sedang meratap hiba mengenangkan nasib saudara seIslam dengan kita di Gaza, Palestin yang sedang mati dan menderita sakit cedera parah akibat di bom rumah kediaman mereka oleh rejim Zionis Israel Laknatullah!

Jiwa ini lara mengenangkan KEBACULAN setiap pemimpin Negara-Negara yang mengaku diri sebagai Negara Islam tetapi jiwa dan jatidiri mereka bersifat sebagai DAYUS LAKNATULLAH!!!

Gambar dibawah menunjukkan setiap pemimpin tak de ‘hak tu’ untuk membela umat Islam sedunia! Semoga setiap DAYUTH ini segera kembali ke MURKA ALLAH!!!

Kecuali Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan yang lantang bersuara memberi kata dua kepada Rejim Zionis Israel Haram Jadah yang mencetuskan provokasi di Masjid Al Aqsa!

Hanya Presiden Erdogan dari Turki berani mengutuk Rejim Zionis Israel Laknatullah dan memberi kata dua kepada Tel Aviv! Ini baru ciri ciri seorang Pemimpin Ummah!

PM Malaysia sekarang? Usah mimpi lah! Muhyiddin Yassin dan menteri menterinya semua kategori ‘Playsafe Politicians‘! Tak boleh pakai!

Segala Raja, Sultan, Emir, Presiden dan Perdana Menteri yang kononnya Ketua-Ketua Umat Islam BERTANGGUNGJAWAB  ke atas kemusnahan dan pembantaian Kaffir Rejim Zionis Israel ke atas umat Islam Palestin di Gaza dan di Tebing Barat!

ANDA PASTI PERLU BERJAWAB DI DEPAN ALLAHU TA’ALA di PADANG MAHSYAR nanti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com